2008. november 5., szerda

Főzőcske és munka

Képzeljétek főztünk egy jó kis spanyol kaját. A neve: "Gambas al ajillo", azaz fokhagymás rák. Hehe. Elhatároztuk, hogy olyan rákot veszünk, amit meg is kell pucolni, meg nincs megfőzve, hogy mindent mi csináljunk. :) Hát sikerült is. Elég undorító volt letépni a rák fejét, a lábait, a páncélját meg még kiszedni belőle valamit... De azért jó móka volt! :D Nem gondoltam volna, hogy meg merem fogni őket!





Na aztán mindent előkészítettünk, nem kellett csak fokhagyma meg egy kis csilipaprika és olívaolaj. Szóval ez elég egyszerű és gyorsan elkészíthető. Főztünk hozzá tésztát, amire tettünk valami szószt. Nagyon fini volt! Ilyet viszek haza karácsonyi vacsira! :)))





Voltam dolgozni is! Elmentem Pozuelóba. Hát mondhatom elég messze van, ráadásul majd kell vennem kiegészítő bérletet is (azt a cég kifizeti szerencsére). Inez, a főnök, általában délutánonként szeret dolgozni. Például csütörtökön 5re kell mennem. Azért rossz csak, mert ki kell mennem messzire és sötétben kell hazajönnöm... Jobban szeretek délelőtt meg napközben dolgozni. Na mindegy de az új hely nagyon király. Jó nagy és tágas. Legutóbb photoshoppal kellett dolgoznom, legközelebb pedig a mostani kollekcióban kell segítenem valamit. Azaz, a 2009-es tavaszi-nyáriban, mert az már készül. De persze már megvannak a 2009-es őszi-téli tervek is. :) Van még két gyakorlatos csaj, spanyolok, illetve az egyik kínai, és elég viccesen beszél spanyolul. :) A másiknak meg középen van pirszing az orrában (sajnos). Mindegy most nekik kell szabásmintát másolniuk (hehhheeee), nekem már jobb feledataim lesznek. :D Úgy néz ki, hogy hetente 3-4 alkalommal kell majd mennem. Lecsekkolom a buszjáratokat is, mert az állítólag nagyon közel tesz le az irodához, a vonattól meg 15 percet kell gyalogolni fölfelé, mert hát ez a Madrid sehol se egyenletes! :D

Hazautaztak az angol csajok (végre jeee), most úgy néz ki, hogy átveszem a szobájukat, mert az nagyobb, és remélhetőleg melegebb is, mert itt most is szétfagyok!!! Majd teszek fel arról is képeket.


1 megjegyzés:

ronyiszka 2008. november 5. 13:43  

a raktol egybol osszefolyt a nyal a szamban, szakacsno!! :P

  © Blogger template 'Isfahan' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP