2008. október 9., csütörtök

Új barátok, lakótársak...

Képzeljétek a hétvégére elutazom Zaragozába. Jeeee. Maiju hívott el, a finn lány, akivel találkoztam párszor kávézni, sörözni, és nagyon szimpatikus. Jókat nevetünk. Szóval 4en utazunk majd busszal, Maiju, Franky, Gaby (egy bolíviai lány) és talán negyediknek egy bolíviai srác, Carlos is csatlakozik hozzánk, de nem biztos. A térképen megnézhetitek, hol is van Zaragoza.






A lakótársakról: háát, sajnos baromi idegesítőek. Olyan vékonyak a falak, hogy azt is hallom miről beszélnek. Van egy magas csaj, az az idősebb, 21 éves és van a másik,az alacsonyabb, ő 19 éves. Egyébként pedig lezbikusok, és ezt nyíltan vállalják is. Lehet, hogy most ez a divat Londonban a 20 évesek körében. A nagyot hallom állandóan üvöltve nevetni. Nem tudom, Londonban így nevetnek a csajok? Roni, mondd, hogy nem!!! :D Ja és nem tudom miért, de az ajtókat állandóan csapkodják…. Áááá. De remélem, változik majd a véleményem jobb irányba.


María (aki kiadja a lakást) nagyon aranyos. Tegnap együtt főztünk, mondjuk ő halakat én meg pulykamellet. :D De megkóstoltuk egymás főztjét. Nagyon családias a hangulat. Néha eljön az unokája (mindig mondja hogy „El minimo” =az unokám), aki picit beszél angolul és segít fordítani.


Már egészen belaktam a szobámat. A házba egyébként ha belépek, márványozott előtér fogad, van recepció is, és szinte minden nagyobb házban 2 lift is van (itt is). Szóval luxus a ház, csak a falak vékonyak. Ja és nem tudom hányan tudjátok, aki esetleg aludt az Arany János utcai lakásban, hogy ott az ágy tele van kiálló rugókkal, na ez sajnos a mostani ágyamról is elmondható, de hát már meg se kottyan… :-))))



A bérletről muszáj írnom. :) Hav ibérletet nem lehet a metróállomásokon vásárolni. Jegyet, gyűjtőjegyet, minden egyebet lehet, amit otthon is, de havi bérletet csak trafikokban vehetsz. Ezt még bem tudtam megfejteni, mi ennek az értelme, ha valaki tudja, írja meg. Szóval csak az ún. Tobbaco-kban lehet kapni. De nem egyszerű, papírok kitöltése, senki nem beszél angolul, szal kb 35 perc volt, mire sikerült megoldani. Huhhh. Ja és íme, így néz ki:





És végezetül néhány kép. Lari, a finn srác Frankyvel. Maiju meg én. (Vicának: azt a barna hosszúujjút vettem....)



3 megjegyzés:

ronyiszka 2008. október 9. 22:57  

öhmmmmm,

ja, a tinilányok általában hagosak, ha fel akarják magukra hívni a figyelmet. nekem egy angol barátnőm van, ő is őrült.. ;-)

Mezei Virág 2008. október 13. 14:10  

háát, ja de ezek tényleg azok, de nem az aranyos szinten őrültek, hanem az idióta szinten.... mindegy, kár hogy ilyenek.

ronyiszka 2008. október 13. 17:43  

Milyen volt Zaragosa?

  © Blogger template 'Isfahan' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP